På morgonen regnade det vilket Emil gillade, han var snabbast på båda träningarna. I tidskörningen fick han inte riktigt till det men blev ändå 4:a. I första kvalet hade det torkat upp, Emil startade från ruta 4:a och gjorde en bra start och var uppe på 2:a plats men tappade tillbaka till 4:e i mål. I andra kvalet startade han från ruta 4:a igen, var även i detta kval uppe på andra plats men tappade till 5:e i mål. I förfinalen startade han från ruta fem, men de körde jätte sakta på mastervarvet vilket gjorde att Emils motor surade igen och det tog hela första varvet innan den gick riktigt igen och då var han ett halvt varv efter, han kom imål som 14:e.
I finalen startade han från ruta 14 och körde upp sig till en 8:e plats. Vilket han också blev totalt i Semesterracet. Emil var nöjd med helgen och nu reser vi vidare till Järfälla för att köra SM.