Igår körde Emil andra deltävlingen i KCV i Uddevalla.
Första träningen var det lite blött på banan men Emil lyckades bra och hade andra tid.
Andra träningen hade det torkat upp och Emil hade sjunde tid.
I tidskörningen var det blött igen, Emil hamnade i mycket trafik men lyckades till slut få en sjunde tid.
I första kvalet startade Emil från ruta sju, var en stund uppe på femte plats men i ett omkörnings försök på näst sista varvet krokade han ihop och åkte av banan, han lyckades ta sig upp igen men hade ju då tappat ner till trettonde plats som han höll in i mål.
I andra kvalet startade han då från ruta 13, men när han skulle åka ut startade inte karten direkt, efter en liten stund fick vi igång den, Emil hann inte ikapp startfältet innan startlinjen, vilket alltid annars resulterar i att startern släpper fältet på ett mastervarv till, men här släppte de starten fast Emil var 300 meter bakom, Emil gjorde en kanon bra körning ändå och lyckades köra upp sig till en 9:e plats.
I förfinalen startade Emil från ruta 11:a, körde jätte bra och tog sig i mål som 6:a.
I finalen startade han från ruta sex, han hade tuffa fighter med fyran och femman, de bytte platser flera gånger under finalen men Emil slutade 6:a vilket var jätte bra.
Emil körde jätte bra under hela dagen och är nöjd med resultatet, nu blir det hem och kurera sig för Emil körde hela dagen med feber. Nästa helg var det meningen att vi skulle åka skcc i Växjö men Emil har ändrat sig och vill köra MKR i Södertälje istället.